Fastighetssektorn: Bostäder en fortsatt het marknad

Hur har covid-19 påverkat fastighetssektorn och hur ser framtidsutsikterna för sektorn ut?

Vi har pratat med Markus Henriksson, analytiker på Pareto Securities, som går igenom hur fastighetssektorn påverkats under de senaste månaderna - och hur utsikterna ser ut framöver.

Vill du veta mer? Ladda ner presentationsmaterialet.

 

I samband med att du laddar ner presentationen samtycker du till att vi får behandla dina personuppgifter för marknadsföringsutskick. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de mejl som vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy.

Intressanta bolag

Här är bolagen i fastighetssektorn som är särskilt intressanta för tillfället enligt Pareto Securities:

Du hittar fler analyser här >

Månadsspara direkt i aktier

Med vår spartjänst Andelsorder kan du köpa en del av en aktie till ett belopp som du själv bestämmer (minst 100 kr per aktie). Du kan göra engångsinvesteringar eller sätta upp ett månadssparande. På det viset kan du börja investera i dyra och eftertraktade aktier. Du får även din utdelningar återinvesterade gratis hos oss.

Läs mer om Andelsorder >

Spara enkelt med en sparbox

Ibland är det enklare att börja spara i något färdigpaketerat och få riskspridning från första köpet. Då kan sparboxar vara något för dig.

Läs mer om sparboxar >

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.  

Publicerad 2020-09-16

Vill du få mejl från oss med framtida analyser?

Ja tack!

Aktier som nämns i intervjun:

Balder

NP3

Sagax

Cibus

Platzer

Fabege

Diös